• Vad är en spraytanning? Svar: En spraytanning är en behandling som gör huden brun på några minuter, en avancerad brun utan sol behandling.
  • Jag är rädd att det ska bli fläckigt, blir man det? Svar: Nej det blir inte fläckigt! Vi använder av oss manuell "HVLP SPRAY TANNING", med detta sätt blir en spraytanning jämn och fin resultat, eftersom vi har kontroll när vi spraytannar på kroppen. På soldusch- kabiner finns det risk att bli fläckigt eftersom det inte finns någon som kan ha kontroll över spraytanningen. Då finns det risk att det kommer för mycket på kroppen och därmed orsaka "ränder".
  • Hej, jag är en tjej som skäms att stå avklädd, är ni tjejer som utför behandlingen? Svar: Ja, vi är tjejer som spraytannar!
  • Jag har Vitiligo en sjukdom som visar sig som bortfall av pigmentering i huden. Min fråga är, kan jag spraytana mig trotts detta? jämnar det ut min färg? Svar : Vitiligo är en fläckvis förlust av pigmentceller i ytterhuden. Avsaknaden av melanin gör att huden inte reagerar vid exponering i solen och dessa pigmentlösa fläckar har en ständigt vitare nyans. Hursomhelst reagerar proteinet i huden på dessa områden med DHA och får färg. Det är omöjligt att precis matcha tonen med intensiv solbränna men det är fullt möjligt att uppnå en fin, något ljusare solbränna på dessa områden med en "suddig" effekt.
  • Hur ska jag förbereda mig inför spraytan? Svar: Det är viktigt att du exfolierar/peela d.v.s. avlägsnar döda hudceller ett par dagar innan spraytan behandlingen utförs. Vi rekommenderar att du använder en tvättlapp för att få bästa resultat. Om spraytanningen appliceras på ojämn hud, kommer de äldre döda hudcellerna att komma fram först och då kan solbrännan se ojämn och "fläckig" ut.
  • Hur länge håller en spraytan? Svar: En spraytan behandling sitter i ca 5-7 dagar. Upprepar du behandlingen inom 3 dygn så håller solbrännan i ca 7-13 dagar.
  • Jag ska på fest idag om 6 timmar, känner mig blek! Kan jag göra spray tan idag eller är jag för sent ute? Svar: Nej, du kan faktiskt göra den redan några timmar innan festen börjar. Vi har en nyhet, EXPRESS Tan som du endast behöver låta verka från 3-7 timmar.
  • Kan man sola ute eller i solarium efter att jag har gjort spraytan? Svar: Spraytan ger inget skydd mot solen ,därför bör du alltid skydda dig med solskyddsfaktor. Man ska helst undvika att sola solarium eller ute då det finns risk för att bli fläckig då man kan svettas. Men vill man göra det ändå så sker det på egen risk!
  • Kommer jag lukta illa efter att ha gjort en spraytan? Svar: Våra Spraytan vätskor ger en mycket svag doft