• Vad gör jag om jag får problem efter min förlängning? 

Man kan få olika problem som tex, allergisk reaktion men det sker väldigt sällan. Man kan också varit hos någon oseriös och icke kunnig person/salong. Om det detta skulle hända så ta kontakt med mig direkt så ska jag försöka hjälpa er på bästa sett och läs mer här.

  •  Hur länge sitter ögonfransarna? 

Generellt kan ögonfransförlängning sitta upp till 3-5 veckor från första appliceringen. Livslängden på dina fransar beror på din hårväxts livscykel och din livsstil. Regelbundna återbesök varannan till var tredje vecka kan förlänga hållbarheten i 8-12 veckor.

  • Kan jag använda min vanliga make-up? 

Ja, men helst inte. Då det mesta smink tex, mascara innehåller olja som löser upp limmet. Du ska tänka på att inte använda någon remover med olja i! Rekommenderar Beauty 4 You:s egna remover. 

  • Kan jag ha fransarna på semestern?

Ja! Du kan simma i både saltvatten och klorvatten utan problem.  Ögonfransförlängning gör att du ser bra ut på  stranden och vid poolen. Dina ögon kommer att se glamorösa ut och ge ett intryck av att ha mascara.

  • Kan jag använda mina vanliga hudvårdsprodukter?

Ja, under förutsättning att du undviker området runt ögonen. Produkter som innehåller olja kommer att lösa upp limmet, särskilt ögonkrämermåste användas med försiktighet. Kontrollera med din Fransstylist om du är osäker. Dina ögonfransar bör rengöras med Beauty 4 you:s schampo  och sköljas med ljummet vatten.

  • Är det obehagligt att sätta på ögonfransarna? 

Inte alls, faktiskt så njuter de flesta av upplevelsen och slappnar av de 1 -1,1/2 timmar som behandling tar.

  • Måste jag gå på återbesök? 

Återbesöken är inte nödvändiga om du har ögonfransförlängning påsatta inför ett speciellt tillfälle eller en semester. Fransarna kommer du att tappa gradvis och så småningom kommerdu endast att ha dina egen fransar.

  • Hur underhåller man ögonfransarna? 

Många människor gillar sina ögonfransförlängningar så mycket att de vill fortsätta med dem på obestämd tid. Detta uppnås genom att besöka din Fransstylist var 2-5:e vecka för att fylla på de fransar som har lossnat naturligt, som en del av den normala hårväxtcykeln. Återbesökstiden varierar beroende på hur länge de har suttit på. Din Fransstylist kommer att ge dig råd hur du bäst sköter dem för en lång hållbarhet.

  • Hur länge kan man ha fransförlängning? 

Ögonfransförlängning kan du ha så länge du vill. Fransstylisten ser om dina fransar tar skada eller behöver vila någon månad.

  • Kan jag ha dem om jag använder linser? 

Ja, det finns inget problem för kunder som använder kontaktlinser, men vi rekommenderar att du tar bort dem inför behandlingen.

  • Finns de i olika färger, längder och tjocklekar? 

Ja, din Fransstylist kommer att hjälpa dig att välja den bästa längd och tjocklek för att passa dina naturliga fransar och för att uppnå önskat resultat. Du kan välja en mjuk naturlig effekt, eller en mer glamorös effekt och allt däremellan. Det finns ombre färgade, helfärgade och glittriga. Då brukar man sätta 2-3st i utkanten på ögat för att få maximal effect!